top of page
  • Foto del escritormovemmediambient

Itinerari al Passeig Marítim

Actualizado: 16 dic 2019

EL PASSEIG MARÍTIM DE CIUTADELLA ENS OFEREIX UN REFLEX DE LA NOSTRA EVOLUCIÓ EN LA PERCEPCIÓ DEL MEDI.


En el marc d’actuacions previst al programa “Ens movem pel medi ambient” resultat de la sinergia entre el servei d’ocupació de les Illes Balears, SOIB i l’ Ajuntament de Ciutadella de Menorca; una de les activitats més sol·licitades ha estat la ruta pel Passeig Marítim de Ciutadella. En aquesta es brinda una reflexió sobre la representativitat de diferents elements pel que fa a la percepció social del medi i com aquesta ha evolucionat.


En la primera ocasió, el dia 13 de setembre, els usuaris del centre de Sant Miquel van ser l’agraït públic en una jornada encara ben estiuenca.


En la segona sortida, realitzada el 19 del mateix mes de setembre, el públic provenia del Centre polivalent Platja Gran.




I el tercer cop, el 25 de setembre, la ruta va ser adaptada per facilitar ne l’accés al públic, que en aquella ocasió era d’edat avançada.

S’ha procurat, en cada una de les tres ocasions en que s’ha realitzat la ruta, que el públic, d’edats diverses i també diferents graus de mobilitat, gaudís de l’experiència. Per fer això possible, s’ha adaptat el recorregut al tipus de públic i també la manera en que s’han presentat els continguts.

La finalitat, sempre és la de combinar l’entreteniment amb la reflexió de caire ambiental. Tot contemplant diversos elements significatius de diferents èpoques històriques i amb tant diferents connotacions socioculturals com poden ser la cadira del bisbe, la Torre de Sant Nicolau, l’estació depuradora o l’antic traçat del camí del bisbe, entre d’altres…


En resum, la ruta és una mirada crítica a un espai molt quotidià que celebrem haver pogut compartir amb personalitats diverses.



16 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page