top of page
  • Foto del escritormovemmediambient

Ciutadella, legat de Cultures

Els alumnes del PROJECTE MIXT D'OCUPACIÓ I FORMACIÓ SOIB 30 "Ens movem pel medi ambient" hem preparat i realitzat una ruta interpretativa pel Centre Històric de Ciutadella on hem passejat a través de les civilitzacions i la seva empremta mediambiental.



El 15 de novembre la vam fer en col·laboració amb el Servei de Turisme de l’Ajuntament i va estar oberta a tots els públics, reunint-se un bon grapat de gent, on destacava un grup de guies turístics professionals de Menorca, interessats en veure el patrimoni des d’una altra perspectiva.


El 21 de novembre vam adaptar la ruta per acompanyar a un animós grup de usuàries del centre sociosanitari “Santa Rita” imbuïdes d’un esperit jove i amb moltes ganes d’aprendre i conèixer més del nostre medi ambient.


Durant la ruta els participants, van anar descobrint i imaginant com s’empraven els recursos de l’illa. També els que no tenim a l’illa i hem de importar.


En un viatge a través de palaus i estrets carrerons, plens d’aromes, de la medina musulmana, travessant un porticat mercat medieval o cantant cançons populars, fins arribar a l’època moderna on la industria i el consum dels recursos tenen un fort impacte ambiental a Ciutadella i a la illa en general.


Els dos grups, tant els experts en història com els experts en tradicions, van gaudir de la nova perspectiva de la seva ciutat, de la importància de ser responsables amb el medi ambient i els recursos naturals de i les conseqüències que té no fer-ho.



23 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page