top of page
  • Foto del escritormovemmediambient

Redescobrint la Naveta

Actualizado: 13 dic 2019


Recepció del grup al inici de la visita

Els alumnes del programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ «Ens movem pel medi ambient» han duit a terme el primer itinerari interpretatiu guiat, per els usuaris del programa per a persones majors de la Creu Roja, del projecte Red Social “Enréd@te”.


El passat 30 de Maig , a les 10 h del matí i sota unes condicions climàtiques excepcionals on brillava un sol extraordinari, 4 alumnes del programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ «Ens movem pel medi ambient» van estrenar-se amb la primera activitat englobada dins el treball efectiu. I que té com a objectiu arribar a tots els col·lectius que conformen la comunitat local; inclosos aquells que tradicionalment queden exempts d'aquest tipus d'accions, com poden ser les persones de la tercera edat, les persones amb capacitats diverses i/o els col·lectius en risc d'exclusió social. Els beneficiaris van ser els usuaris del programa per a persones majors de la Creu Roja del projecte Red Social “Enréd@te”, que acompanyats per treballadors de l'ens i voluntàries van acudir a gaudir d'un solejat matí a la Naveta dels Tudons.


L’itinerari interpretatiu guiat va tenir una durada d’una hora i mitja i el tema triat per va ser "La Naveta d'es Tudons és un símbol de la tradició i el mode de vida de Menorca".


L´activitat tenia com a objectiu transmetre una experiència de primera mà entre el monument i els visitants, de manera que aquests gaudissin d’una activitat enriquidora que els permetés captar in situ el significat del llegat cultural que implica tot un símbol de Menorca com és la Naveta dels Tudons.


Els visitants van gaudir de l'experiència plenament, ja que els va permetre visitar aquest símbol menorquí d'una manera diferent, que alhora els va resultar enriquidora i entretinguda.


Posteriorment, l'Ajuntament de Ciutadella va proposar fer rutes d'educació ambiental per turisme i malgrat el mal temps que vam tenir, es van apuntar un bon grapat de persones.

36 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Començam!

bottom of page